Pages

Sunday, October 30, 2011

muscom charity outreach; into the wild!!!



“You make a living by what you get, but you make a life by what you give”

Sdri Waida sedang memberi penerangan tampaknya...


          ‘twas a fine day, yesterday. The annual MUSCOM charity outreach went smoothly as planned, and all praises to the almighty God for granting us a splendid day alhamdulillah. Coz it’s usually raining cats and dogs in this season of heavy Sumatran cumulonimbus formation… duhhh. So yeah, great times I had.

          If I’m not mistaken, a friend of mine, Afif, had tweeted something that more or less goes like this: MUSCOMers had come out with a good idea of doing charity outreach in the zoo. And IT WAS, indeed. Idea Zoohunt tu sumpah cool gilaaa. Need to pass through 7 checkpoints, tawaf zoo buat ke-berapa kali entah, seeing smiles on their tomei2 faces, and what’s more; bonding session with the less fortunates. Amagaaad~ Macam Chipsmore Land pulak. =)


Grup 'Sengal': the championg... hoh.


          Then, there’s this great guy named Imran Rasid posted his FB status as:

Baru selamat sampai di bumi KY setelah menghabiskan sehari dari sisa hidup ini bersama kumpulan anak-anak yatim.Aku mungkin tidak banyak bergaul,berbual dan bermesra dengan mereka,namun pemerhatianku memaksa benak ini merenung-renung dalam-dalam falsafah dan erti kehidupan yang serba-serbi singkat ini.Dalam tenggelam aku dalam lautan fikir,aku bermonolog:

"Sesungguhnya apa yang mereka perlukan d
ari kita adalah sedikit berbanding apa yang kita perlukan daripada mereka.Bantuan berupa wang,pakaian,kata-kata semangat,kasih sayang hanya menyuburkan kekuatan untuk mereka terus mengorak langkah di dunia ini,walhal apa yang mereka ajarkan kepada kita;yakni erti SYUKUR, mampu menyelamatkan kita dari azab api neraka yang menyala selama-lamanya."

          Well, I can’t agree more. What say you ahh? Surely, feeling the fact that I am a bit ‘fortunate’ than these little kids has made me, well, somehow like a mandate for me to cater their needs and to give the best that I could. To be a caliph. That’s normal, though. But it is not a norm for people to realize that they has actually teach us quite a lot. Macam apa yang Imran cakap kat atas. Kan?? Scolded. *tee tee underscore tee tee*


reserved hut for private function bhaii...


          Honestly, I don’t think that I’ve put my best effort in this. Dakwah tak sekencang kapasiti, buih mulut tak sebanyak daya diri. Realizing that dakwah is wajib alone is not enough. Duhhhh… and thanks a bunch Imogen Heap, for your line of ‘mm, that it’s all for the best?’ in Hide and Seek tetiba je mengetuk otak. Cehhh. And ohh, this one is worth reading. Kak ernaaaa~~~



cute.nak.mampus. didn't i tell u earlier...? ohh~


“Bersikaplah kepada anak yatim, seperti seorang bapak yang penyayang.” [HR Bukhari]

4 comments:

Nina Mazlan said...

ohh namaku diseru. -.-

comel gilos bawak anak yatim gi zoo. kitorg dulu takde pon. hehs.

btw, comel spec budak last tu. -_-"

fifi said...

seru je. tak puja pon... haha.

ohh budak yg pakai spec tu nama dia saifuddin kot... kitorang panggey dia Din... hyperaktif gila, tp cute.

Afif Fathullah said...

haha quote tweet aku jugak tu.

Indeed, such an inspirational event. I really love it, enjoyed every bit of it, cherished every moment.

Good job, the Muscomers.

Saya Piya said...

waahh! bestnya! truskan usaha bbakti yep! =D